• Vivian

SUMMER LOVE - SAINT ROCHE ROSÉ VIN BIOLOGIQUE


Wijn met karakter, daar houden we van. Deze heerlijke Franse rosé is de perfecte wijn voor een zomerse picknick, gezellige barbecue of spontane vrijdagmiddagborrel.

Als ik in de supermarkt ben, loop ik altijd even door het gangpad met alle wijnen. Vaak ben ik gewoon even benieuwd of er weer een nieuw pareltje bij is gekomen en soms neem ik gezellig een flesje mee voor de borrel. Per toeval ontdekte ik enige tijd terug deze prachtige Saint Roche Rosé bij Albert Heijn in de schappen.

Deze Franse rosé uit de Languedoc is heerlijk droog, fris & fruitig. De druiven Caladoc en Cinsault zorgen voor een eerlijke (want biologisch) en verfijnde wijn met karakter. Deze rosé heeft een prachtige zalmroze tint, subtiele aroma’s van frambozen, citrus, viooltjes en een lichte kruidigheid. Ik ben ondertussen al een paar keer op mijn fiets gesprongen om de voorraad weer aan te vullen, want deze rosé is echt mijn ‘Summer Love’ van 2017. Hij is niet alleen lekker bij als aperitief, maar heeft genoeg body en blijft dus prima overeind tijdens een picknick of barbecue. Wijn met karakter, remember!

Geef jij deze zomer een gezellige barbecue, of heb je een romantische picknick? Dan is deze rosé echt een aanrader. En voor de prijs, €5,99 per fles, heb je zeker een topper in huis.

#Wijn #Rosé #Frankrijk

282 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived