• Vivian

HAPPY & HEALTHY HOTSPOT - STRANDCLUB WITSAND


Waar kun jij je zondagmorgen nou beter beginnen, dan op het strand? Of het nou zomer of winter is, het is altijd lekker om in het weekend even uit te waaien op het strand, om vervolgens bij een leuke strandtent neer te strijken voor een lekker ontbijtje, een frisse smoothie, een pannenkoek of een kop warme chocolademelk.

De Nederlandse stranden kennen natuurlijk vele leuke adresjes: Bloemendaal, Zandvoort, de Zeeuwse stranden of het prachtige Scheveningen. Nieuw op mijn lijstje is Noordwijk. In de zomer mocht ik een heel bijzonder en gezellig feest bijwonen bij Tulum Beach en op aanraden van een van mijn leukste oud-collega’s S. besloot ik niet veel later om opnieuw een dagje Noordwijk te plannen.

Samen met een vriendinnetje neem ik de auto naar Noordwijk. We parkeren vlakbij het strand, nemen Strandafrit 20 en lopen richting Strandclub Witsand. De schoentjes mogen ondertussen wel uit, want ik heb het gevoel alsof ik in de Sahara terecht ben gekomen. Bij Strandclub Witsand, een van de leukste strandtenten van Noordwijk, waan je je namelijk even op vakantie. Naast de leuke zitjes op het gezellige terras met de bekende ‘beach look’, kun je heerlijk relaxen op een van de loungebanken, of plaatsnemen aan een van de tafeltjes in het zand.

We beginnen met een kop thee en een happy & healthy breakfast bowl met Turkse yoghurt, granola, chiazaad, banaan, aardbeien en honing. Zo wil ik elke zondag wel beginnen. Wat is dit lekker!

We kletsen gezellig verder en bestellen niet veel later een ‘Mangobana’ smoothie, met mango, banaan en sinaasappelsap. We kijken om ons heen en zien veel gezinnen die op zondagochtend hetzelfde idee hebben; even lekker uitwaaien op het strand en daarna gezellig ontbijten of lunchen met familie en vrienden.

Ik zie dat ze mijn favoriete drankje op de kaart hebben staan, dus rond lunchtijd bestellen we een Fentimans Rose Lemonade en een clubsandwich. Deze wordt leuk geserveerd op een grote plank met een paar naturel chipjes. Er staan ook andere lekkere dingen op de kaart: een frisse salade of een lekker eitje bijvoorbeeld. Omdat er een grote regenbui aan zit te komen, besluiten we nog een even over het strand te wandelen en dan toch maar huiswaarts te keren. Maar ik kom hier zeker nog eens terug voor een leuke borrel of lekker diner.

Noordwijk is een heerlijke plek als je even een dagje voor jezelf nodig hebt. Het is er iets rustiger dan in bijvoorbeeld Scheveningen en met het vakantiegevoel zit het daar helemaal goed. Neem een goed boek of tijdschrift mee en strijk neer bij Strandclub Witsand. Met een goed ontbijtje, lekkere lunch of gezellige borrel, kom jij daar je weekend wel door. Geniet!

Je kunt nog tot half oktober genieten van de nazomer bij Strandclub Witsand. In de winter kun je na een strandwandeling lekker opwarmen bij de Winter Lodge. Strandclub Witsand & Winter Lodge - Zeereep 103, 2202 NW Noordwijk (strandafrit 20) - www.strandclubwitsand.nl / www.winterlodge.nl

#HappyHealthy #Hotspots #Noordwijk #Strand #Beach

98 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived