top of page
  • Marjolein

REVIEW - VASCOBELO DEN HAAG


Bij Foodies Have Arrived worden we zo blij van alle nieuwe aanwinsten in Den Haag. Zo ook Vascobelo op de Denneweg. November 2017 opende hier dit Belgische koffiemerk hun zesde vestiging in Nederland.

Bij Vascobelo kan je doordeweeks tussen 8 uur 's ochtends en 18 uur ontbijten, lunchen en uiteraard koffie drinken. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je hier ook voor het diner terecht. De inrichting is erg prettig. Modern maar wel tijdloos. Naast de centrale ruimte bij de entree is er achterin ook nog een ruimte, die zelfs afgehuurd kan worden.

Wij waren er voor de lunch en namen een caesar salade en een croque chevre. De Caesar was echt goddelijk vooral omdat er kippendij wordt gebruikt en er heerlijke stukjes spek in zaten die het geheel eens een andere smaak gaven dan de doorsnee caesar salad.

De geitenkaas tosti was ook echt top door de stukjes gestoofde peer en de heerlijke chutney van ui, vijgen en frambozen. De kaas zelf had van mij iets ouder gemogen zodat het geheel wat zouter en pittiger was geweest.

De dame van de bediening maakte het geheel af door haar vriendelijkheid en top service. Dit wordt zeker een nieuwe lunchstek voor onze shopdagen in onze eigen stad. Echt een aanwinst!

Vascobelo Café-Brasserie Den Haag

Hooistraat 2, Den Haag

+31 85 888 6351

vbar.denhaag@vascobelo.be

https://www.vascobelo.be/den-haag

#Denneweg #Review #Hotspot #DenHaag

198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page