• Marjolein

REVIEW - BRASSERIE STOCKS & BONDS


Met de komst van Hotel Indigo aan het Noordeinde, is Den Haag ook weer een nieuwe hotspot rijker. En wat voor één! Foodies Have Arrived werd erg blij van Brasserie Stocks & Bonds.

Tegenover het werkpaleis van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima wanen we ons in de jaren 20. Dit oude bankgebouw is volop gedecoreerd met Art Deco elementen van glas, marmer en prachtige lampen. En de oude elementen van de bank zijn goed bewaard gebleven. De vormgever heeft dit perfect weten te combineren met de laatste trends.

Maar genoeg over de inrichting... let's talk food! Want daar komen deze foodies tenslotte voor.

Op de kaart (die overigens alleen op hun facebook pagina staat) staan in eerste instantie vooral de geijkte gerechten zoals een hamburger, club sandwich en salade geitenkaas. Weinig fantasie dus. Maar de verassing komt als deze worden voorgeschoteld. Als je de standaard gerechten erg goed klaar maakt en met hele goede ingrediënten werkt, kan het nog een verrassing zijn. De salade geitenkaas komt met pastinaak chips en gekarameliseerde walnoot. Samen met de gebakken geitenkaas is dit echt een top combinatie en het is echt verassend van smaak. We bestellen er nog wat frietjes bij en die zijn ondanks het bleke uiterlijk erg lekker en voorzien van huisgemaakte mayonnaise.

De carpaccio is echt van fantastisch zacht smaakvol vlees gemaakt. Enkel gegarneerd met wat rucola, pijnboompitten en goede Parmezaanse kaas. Het heeft wel nog wat vers gemalen peper en zout nodig en dat blijkt wel een uitdaging te zijn. Bij ons op tafel staat niets en nadat ik het zelf van een andere tafel heb gepakt, blijkt de zoutmolen tot twee keer toe leeg te zijn. Dit soort details zijn nog wel echt een verbeterpunt. We moesten op een gegeven moment lang wachten op een glas wijn terwijl we dat al vijf minuten op de bar zagen staan.

Carpaccio

Gelukkig maakt een blije cappuccino dit allemaal weer goed. Restaurant Stocks & Bonds is gelegen in het nieuwe Indigo Hotel. We hopen ooit eens terug te komen voor een review van het gehele hotel. Qua inrichting ziet het er in ieder geval al zeer indrukkwekkend uit. Een ware aanwinst voor Den Haag.

Brasserie Stocks & Bonds

Hotel Indigo The Hague Noordeinde 33, Den Haag www.facebook.com/brasseriestocksandbonds www.ihg.com/hotelindigo

#DenHaag #Review #Hotspot #TheHague

516 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven