• Vivian

HAPPY & HEALTHY HOTSPOT - HOUSE OF NATUR.


Een bezoek aan Amsterdam betekent voor mij standaard een bezoek aan een leuke juicebar in de stad. In Den Haag heb ik een grote favoriet: Saplab, maar in de hoofdstad komen er steeds meer leuke dingen bij. Als chef Happy & Healthy kon ik dan ook niet wachten om een lekkere smoothie te testen bij House of Natur.

Regelmatig plannen Marjolein en ik een dag in om even bij te kletsen en te brainstormen over Foodies Have Arrived. Allemaal leuk en aardig hoor, dat bijkletsen, maar er moet natuurlijk ook geproefd worden. Daarom vertrokken we richting Amsterdam voor een heuse Foodies Have Arrived tour. Met onze OV fietsen trotseerden we de Amsterdamse grachten en kwamen uiteindelijk terecht bij House of Natur.

Dit te schattige winkeltje kun je vinden op de Prinsengracht en zorgt voor jouw dagelijkse dosis positieve energie en vitaminen. Bij House of Natur kun je terecht als je van lekker en gezond eten houdt. Ze maken er de lekkerste smoothies, cold pressed juices, gezonde shots, smoothie en acai bowls, porridges, soepen en heerlijke gezonde snacks.

Ik ben altijd in voor een uitdaging, dus we besluiten te gaan voor een blauwe smoothie. De Blue Magic wordt gemaakt van pearfection (peer, appel, acerola), ananas, peer, banaan, gember en blue majik (blauwgroene alg vol vitaminen). Geloof me, dit is lekker!!!! Je moet even wennen aan de blauwe kleur, maar de smaak is hemels. Je voelt je energie level met de minuut toenemen, al verdenk ik die lekker pittige gember hier ook een beetje van.

Met de producten van House of Natur kun je jouw lijf en geest weer in balans brengen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een plek waar je op een verantwoorde manier toch lekker kan genieten. De vegan, pure en gezonde producten zijn heerlijk en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveermiddelen of chemicaliën. Alle sappen, tussendoortjes en heerlijke bowls zijn glutenvrij en volledig vegan. House of Natur speelt in op de laatste trends en dat doen ze, uiteraard, in stijl op de Prinsengracht. Sommige producten zijn ook verkrijgbaar op andere locaties en je kunt die gezonde juicebox ook gewoon lekker thuis laten bezorgen. Prinsengracht 455, 1016 HN Amsterdam - www.nl.natur.eu

#HappyHealthy #Hotspot #HouseofNatur #Amsterdam

24 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived