top of page
  • Marjolein

REVIEW - HOTSPOT GREENS DEN HAAG


Al twee jaar lang houden we deze nieuwe hotspot in de gaten. Greens is namelijk niet zo maar een restaurant maar een project dat met veel passie, doorzettingsvermogen en crowfunding in de afgelopen tijd van de grond is gekomen. Op de voormalige midget golf baan in het Westbroekpark wordt een biologisch restaurant gecombineerd met een zorgmoestuin.

Wij foodies worden zo blij van dit soort initiatieven. Goed eten, vernieuwend en ook nog super sociaal. Daarnaast is het Westbroekpark weer zo veel mooier geworden. We kwamen er al graag voor de Waterkant. Maar deze entree was zo troosteloos met een midget golf baan die er al jaren vervallen bij stond. Nu word je verwelkomd door een prachtig gebouw een en geweldige tuin.

Restaurant Greens

De tuinen van Greens worden onderhouden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder leiding van professionele begeleiders van stichting Mens en Tuin, werken zij elke dag aan de biodynamische moestuin die elke dag voor verse ingrediënten zorgt voor het restaurant.

De kaart van het restaurant kenmerkt zich door het gebruik van veel groenten en houdt rekening met mens en natuur. De ingrediënten zijn veelal lokaal en biologisch. Wat dacht je van een zuurdesem boterham met makreelsalade, appel, kappertjes en witlof of en een groene salade uit de tuin?

Restaurant Greens is open voor ontbijt, lunch en early dinner. Helaas gaat de keuken om 19 uur dicht. Maar perfect om op een zonnig dag de kinderen mee te nemen en in de naastgelegen speeltuin te laten spelen en zelf te genieten van de heerlijk biologische wijnen. Wij nemen de goedgevulde borrelplank. Een zeer originele borrelplank met groentenspiesjes, een heerlijke tapenade en gelukkig ontbreken de bitterballen niet. Hij is aan de prijs en geschikt voor 2 personen maar het is wel echt een bijzondere en lekkere borrelplank. Het is echt een heerlijke plek hier en we komen zeker nog een keer terug.

Restaurant Greens

Westbroekpark

Kapelweg 18

Den Haag

www.greensinthepark.nl

#DenHaag #Biologisch #Westbroekpark

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page