• Vivian

THE AVOCADO SHOW - YOU’RE EVERYTHING I AVO WANTED


Vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgen. The Avocado Show in Amsterdam serveert namelijk de meest prachtige gerechten met perfect rijpe en mooie groene avocado's. En je weet wat ze zeggen... An avocado a day.....

Dus werd het de hoogste tijd om richting onze hoofdstad te vertrekken en een leuke lunch in te plannen met een vriendin. Gelukkig zijn we op tijd en krijgen we al snel een tafeltje voor 2 personen. We beginnen met een kop gemberthee en bestuderen de menukaart nauwkeurig.

Chef-kok Jaimie van Heije opende samen met Julian Zaal en Ron Simpson The Avocado Show in Amsterdam. Hier serveren ze de meest prachtige gerechten met maatschappelijk verantwoorde avocado's. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het perfecte eitje, heerlijke pannenkoekjes, the avocado to your toast, of een kleurrijke breakfast bowl. Alles natuurlijk met die heerlijke groene vrucht! Ook aan de drankjes is gedacht. Zo kun je er terecht voor een lekkere koffie, een koud biertje, een glas bubbels, een klassieke cocktail of een heerlijke home-made limonade.

Wij kiezen o.a voor 'The Champion Brekkie' met avocado, bacon, rockchives (kress) en een gepocheerd ei. Ook 'The Heart Beet Rose' is favoriet en niet veel later verschijnt er op tafel een heerlijke toast met hummus van rode biet, pickeled bietjes, zwarte sesamzaadjes en een roos van avocado. Omdat we best wel trek hebben, kiezen we ook voor een schaaltje nacho's met heerlijke guacamole. De gerechten zien er prachtig uit en smaken echt fantastisch.

Qua interieur en sfeer zit het hier meer dan goed. Het is er knus, huiselijk en de roze sofa's en groene muren met planten geven je even het gevoel in 'paradise' te zijn. Als we ons eten op hebben, worden we helaas abrupt wakker geschud. We worden snel en niet al te vriendelijk verzocht om af te rekenen, omdat er buiten een aantal mensen op een tafeltje wachten. Tijd om even na te genieten is er dus helaas niet. Qua service en gastvrijheid valt dus nog winst te behalen. Met iets meer aandacht voor de gasten, kan het concept vast nog veel beter tot zijn recht komen.

Al met al is The Avocado Show de perfecte plek voor avocado liefhebbers en foodies. Heb je dit weekend dus nog geen plannen? Nodig dan je vrienden uit voor een lekkere lunch. En beloof me een ding, geef de gastheer/gastvrouw van de dag jouw allergrootste glimlach. Misschien krijg je er dan een 'Avocuddle' voor terug.

The Avocado Show, Daniel Stalpertstraat 61 HS, 1072 XB Amsterdam - www.theavocadoshow.com

#Amsterdam #Restaurant #Review #TheAvocadoShow

21 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived