• Vivian

5 x GENIETEN IN UTRECHT


En dan sprink me hartjie open, ik ben trots wat daggie wat. Zodra ik met de trein Utrecht Centraal binnenrijd, maakt mijn hart een sprongetje. Dit is mijn stad waar ik zoveel avonturen heb beleefd, zowel met mijn familie, als met mijn lieve vrienden en studiegenoten. Lekker lunchen bij Polman's, borrelen op de Neude, een hapje in de Drieharingenstraat en vervolgens de voetjes van de vloer op het Janskerkhof. Heb jij binnenkort een tripje gepland naar de Domstad? Check dan snel deze leuke adresjes.

1. Rabarber

Tot laat ontbijten op zondagmorgen? In de middag genieten van een lekkere lunch? Of na het winkelen nog even genieten van een lekker wijntje of speciaal biertje. Er staan veel fijne dingen op de kaart, dus je kunt hier gerust de hele dag blijven hangen. Rabarber Petit Café - Zadelstraat 20, 3511 LV Utrecht

2. Restaurant De Markt

Een van mijn favorieten omdat het hier a. altijd gezellig druk is en b. je hier ontzettend goed terecht kunt voor een lekkere lunch, een borrelplateau, een heerlijke pasta, salade of pizza. Drink er sowieso een glaasje bij en sluit af met een tiramisu. Restaurant De Markt - Drieharingstraat 27, 3511 BH Utrecht

3. Dapp frietwinkel

Tijdens het winkelen genieten van een lekker frietje? Dapp frietwinkel maakt frietjes van verse biologische aardappelen en won de AD friettest in 2015. Probeer ook zeker de overheerlijke geitenkaaskroketjes. Dapp Frietwinkel – Vinkenburgstraat 10, 3512 AB Utrecht

4. Wijnbar Lefebvre

Gezellig borrelen met vrienden? Een glaasje wijn na het winkelen? Bij Lefebvre moet je zijn. Probeer een Grüner Veltiner van Weingut LETH of een lekker glaasje Pinot Noir van Fault Line. De grote schaal met lekkers en de flammkuchen zijn zeker het proberen waard. Daarnaast werken er super leuke mensen in de bediening en is de sfeer echt top! Wijnbar Lefebvre - Neude 2, 3512 AD Utrecht

5. Tapasbar Vintage

Na een goed glas wijn, kun je je avond lekker voortzetten bij Tapasbar Vintage. Weer in de Drieharingenstraat (wat is daar niet leuk & lekker) kun je genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes om te delen. Probeer de Lamsracks, het burgertje van Gamba of een Vintage Plateau. Naast lekkere wijnen, kun je hier ook kiezen voor een lekkere GT. Tapasbar Vintage - Drieharingstraat 18, 3511 BJ Utrecht Utrecht is altijd gezellig. Of je nou met vrienden de stad in gaat, of lekker met je familie op pad bent, Utrecht heeft alles op culinair gebied om er een geslaagde dag van te maken. Ze zeggen niet voor niets altijd: "Er is geen mooier plekkie as Utereg me stad".

#Utrecht #Ontbijt #Diner #Lunch #X

45 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived