• Marjolein

HOTELREVIEW - THE LASLETT LONDON


Hoe heerlijk is het als je tijdens het reizen je in een prachtige omgeving mag begeven. Hotels ingericht met smaak en luxe items waar je je direct thuis kan voelen. In Londen mocht ik overnachten in The Laslett Hotel.

Gelegen in het heerlijke Notting Hill, is dit prachtige boutique hotel gevestigd in vijf Victoriaanse herenhuizen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een hotel van de Small Luxury Hotels of the World mocht slapen en het was echt een feest.

Lucky Feeling

Na een perfecte rit met een Addison Lee taxiservice vanaf London City, werden we heel enthousiast ontvangen bij de receptie. Het personeel is gekleed in jeans overhemden en is verre van doorsnee te noemen. Ze stellen zich persoonlijk voor en laten hun favoriete plekken en objecten zien terwijl ze je naar je kamer brengen. Zo vertelt onze receptioniste over het wonderlijke verhaal van de satijnen schoentjes die werden gevonden tijdens de verbouwing. Blijkbaar was het meer dan een eeuw geleden heel normaal om een paar schoenen te verbergen achter de muur of onder de vloer. Dit bracht geluk.

Oog voor detail

Gelukkig voel je je zeker als je in dit hotel overnacht. De aandacht voor detail, de fijne service en de prachtige producten en inrichting zorgen hier wel voor. Onze kamer is aan de voorkant gelegen en ook deze is met chic modern design ingericht. De producten in de badkamer zijn van Ren Skincare en ruiken heerlijk. Het oog voor detail wordt goed doorgevoerd.

Goede start van de dag

Ook in de lobby van het hotel is er genoeg te bewonderen. Zo ontbeten wij in de Henderson Bar, vernoemd naar de oprichter van het Notting Hill Carnaval. Er is heerlijk vers fruit en sap en je kan van alles bijbestellen. Ik at er toast met avocado en gepocheerd ei. Wat een heerlijk begin van de dag! Tijd om Londen te gaan ontdekken. Vanaf het hotel sta je binnen 1 minuut op het metrostation Notting Hill gate en pak je de Central, Circle en District line. Maar heb je even geen zin om de metro of bus te pakken, dan sta je midden in het bruisende Notting Hill.

Thuiskomen

Na een dag lang door de straten van Shoreditch struinen of de heerlijkheden op Borough Market proeven, is het fijn thuiskomen in The Laslett. ’s Avonds wordt de lobby een excellente plek waar je een G&T kan drinken terwijl je geniet van alle prachtige kunstobjecten. Er is een kleine shop display van Jerome Dodd’s zaak op Portobello Road waar je naar kan blijven kijken.

Kortom The Laslett London is een home away from home waar je omgeven wordt met prachtig design. En als het geluk van die schoenen een beetje meewerkt, kom ik graag weer in dit magnifieke hotel in deze geweldige buurt in deze wereldse stad!

#Hotel #Hotelreview #Hotspot #London #TheLaslett #NottingHill

47 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived