• Vivian

HAPPY & HEALTHY HOTSPOT - GOED ETEN DEN HAAG


Wil je vrienden met ons maken, dan weet je dat je óf een fles Pinot Noir met heel veel Franse kaasjes voor onze neus moet zetten, óf ons moet trakteren op een happy & healthy salade. Daarom kwam dan ook de vraag of wij een keer wilden komen eten bij Goed Eten, een nieuw concept op de Reinkenstraat in Den Haag. Nou, heel graag! Want ondanks dat het vooral happy moet blijven, weten wij ook dat we enorm veel baat hebben bij een gezonde maaltijd na een lange werkdag.

Goed Eten

Goed Eten is opgericht door Jitske Bloemsma en van dinsdag tot en met zondag kun je daar terecht voor de meest lekkere én gezonde gerechten uit eigen keuken. Bij Goed Eten willen ze graag hun steentje bijdragen aan een mooiere en gezondere wereld. Dit doen zij door middel van verse, biologische en betaalbare gerechten. Zo kun je iedere dag genieten van een happy & healthy maaltijd; goed voor jezelf, voor de wereld en voor je portemonnee (prijzen varieren van €5,- voor een salade tot €9,50 voor een maaltijd).

Op de kaart

Op de kaart vind je bijvoorbeeld heerlijke salades met leuke namen zoals ‘Going Veggie’ met rauwkost, bloemkool, broccoli, taugé, tahindressing en een gekookt eitje, of ‘Bean Lovers’ met rauwkost, gemengde bonen, mais, een omeletje en gepofte knoflookdressing. Daarnaast kun je kiezen uit heerlijke lunchwraps met rauwkost en verschillende gezonde spreads, maaltijdwraps met heel veel veggies (lekker!) en falafel of pulled chicken, een pita vegaburger of pita beefburger.

Mijn favoriet is ‘The Souk’, een heerlijk gerecht met bruine rijst, doperwten, wortel, paprika, linzen, dadels, ras el hanout kruiden, yoghurtsaus en doperwten falafel. De dadels zorgen voor een licht zoete smaak en vormen de perfecte combinatie met de ras el hanout kruiden.

Na een rondje in de sportschool is ‘Yammie’ salade met rauwkost, bataat, zongedroogde tomaat, kikkererwten, pittenmix en currydressing een échte aanrader. De combinatie van peulvruchten met de verschillende knapperige groenten en curry spices maken dit de perfecte salade om te herstellen van je workout.

Ben je wat meer in een Aziatische mood, dan is de ‘Beany Sprout’ een aanrader. Deze salade met rauwkost, broccoli, taugé, gemarineerde cashewnoten en een Aziatische dressing is heerlijk fris, en heeft een lekker zuurtje.

De Goed Eten variant op nasi, de 'Jakarta', is ook erg lekker! Het is een gezonde maaltijd met bruine rijst, broccoli, sperziebonen, courgette, taugé, nasikruiden, tahinsaus, komkommerpickle en een omeletje.

Ook is er nagedacht over de burger liefhebbers onder ons. Ga jij voor een lekker pitabroodje met een vegaburger van kikkererwten, linzen en koriander, aangevuld met misospread, taugé, rauwkost en komkommerpickle? Of kies je toch voor de pita beefburger met rundvlees, spek, kaas, koriander, bonenspread, rauwkost en uienpickle? Hint, hint... die vegaburger is geweldig!

Alle gerechten worden bereid met biologisch gecertificeerde ingrediënten en er is volop keuze uit glutenvrije, lactosevrije, vegetarische en vegan opties. Goed Eten werkt samen met Deliveroo, Thuisbezorgd.nl en Foodora, maar je kunt ook gezellig naar de winkel op de Reinkenstraat komen. Zo heb je altijd een happy & healthy keuze voor een gezonde maaltijd na een drukke werkdag.

Happy & Healthy

Goed Eten is een gezellig klein zaakje waar je terecht kunt voor heerlijke verse, biologische en betaalbare maaltijden. Het team is ontzettend enthousiast en de gerechten zijn heerlijk. Er is volop keuze, de producten zijn super vers en de smaken zijn perfect in balans. Kortom, een aanrader! Dus heb je een lange werkdag gehad, of net een uurtje lopen zweten in de gym? En ben je op zoek naar een gezonde en betaalbare maaltijd? Breng dan zeker een bezoek aan Goed Eten of bestel iets lekkers online (alleen in Den Haag). Goed Eten - Reinkenstraat 66K - 2517 CW Den Haag - www.goedetendenhaag.nl

Wij zijn uitgenodigd om te komen eten bij Goed Eten Den Haag voor een review.

#HappyHealthy #DenHaag #TakeAway #Reinkenstraat #Biologisch #Uitgenodigd #Invited

40 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived