• Vivian

THE HAPPINESS CHOCOLATE FACTORY


Het recept voor geluk: chocolade. En nee, niet zomaar chocolade, maar die te leuke nieuwe repen van The Happiness Chocolate Factory. In Eindhoven zit The Happiness Café en The Happiness Kitchen en sinds kort maken ze hele lekkere chocolade, waar je heel blij van wordt. Van mijn lieve neef en nicht kreeg ik twee smaken als verjaardagscadeau en vandaag deel ik mijn favoriet.

Melk chocolade met pindakaas en banaan

Pindakaas en banaan… Dat klinkt als dé perfecte combinatie. Leuk hoor, al die nieuwe smaken van Tony’s (yes, I tried them all), Verkade, Milka en AH (same story), maar dit is 'chocolate to the next level'. De romige melk chocolade combineert perfect met de creamy en licht gezouten pindakaas. En dan heb ik het nog niet eens over die heerlijke crispy stukjes gedroogde banaan. Deze reep is een topper! Goede bite, lekkere crunch, maar wel een klein beetje vet.

Witte chocolade met frambozen, matcha, kurkuma en spirulina

Há, dit klinkt gezond en hij is nog groen ook! Betekent dit dat ik hier de hele reep van mag opeten? De witte chocolade is gevuld met gezonde ingrediënten zoals matcha, kurkuma en spirulina. Heel subtiel proef je deze health boosters, maar de witte chocolade is ook duidelijk aanwezig. Ook deze reep heeft een goede bite en de stukjes gedroogde framboos maken hem helemaal af.

Mijn favoriet? Dat is moeilijk. De combinatie van pindakaas en banaan is top, alleen vind ik de reep toch iets te vet. Jammer, want de smaakcombinatie is super! De witte chocolade met frambozen, matcha, kurkuma en spirulina is heerlijk. En die illustraties op de wikkels, die zijn helemaal te gek. Hier word ik zeker happy van!

Deze super leuke repen koop je bij The Happiness Café en The Happiness Kitchen in Eindhoven en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken:

  • Melk chocolade met pindakaas en banaan

  • Witte chocolade met frambozen, matcha, kurkuma en spirulina

  • Pure chocolade met gepofte quinoa en cookie crunch

  • Pure chocolade met hazelnoten en rozijnen

  • Melk caramel chocolade met stroopwafel

Laat ons vooral weten welke smaken we nog meer moeten proberen! www.thehappinesscafe.nl

#Chocolade #Chocolat #TheHappinessCafe #Eindhoven

95 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived