• Vivian

HOTSPOT – RAVI FOOD & WINES


Zeg je Foodies Have Arrived, dan zeg je lekker eten, een goed glas wijn, de mooiste plekken en fijnste hotspots. Een aantal weken geleden ontdekte ik Ravi, een super leuke food & wijnbar in het prachtige Statenkwartier in Den Haag. Ravi is Frans voor geluk, vrolijkheid en genieten en dat wil het team ook graag aan de gasten overbrengen.

Bij Ravi kun je terecht voor een goed glas wijn en heel erg lekker eten. Dé ideale plek om gezellig te gaan proeven en genieten met je wijnclub of met je beste vrienden. Ravi heeft een ruime selectie aan wijnen die je per glas kunt bestellen en voor elke wijn is wel een bijpassend gerecht te vinden. Genieten dus!

Sla vooral vrijdagmiddagborrel niet over. Tussen 17:00 en 19:00 kun je hier de lekkerste wijnen proeven (prijs per glas) en voor €5,- geniet je onbeperkt van de lekkerste hapjes die worden gepresenteerd op de bar. Ga je liever door de week? Geniet dan van een lekkere Chef’s Special vanaf €12,50.

Naast open wijnen, heeft Ravi ook wijnen per fles. Laat je voorkeur weten aan het team en zij zullen een lekkere wijn met bijpassend gerecht aanbevelen. De volgende wijnen zijn zeker de moeite waard:

De menukaart staat vol met heerlijke gerechten. De charcuterie en de bitterballen zijn ontzettend lekker, de kreeft is heerlijk vers, de groene asperges zijn erg smaakvol en de bavette is waanzinnig. Elke twee maanden wisselt de kaart, dus probeer vooral zelf ook wat lekkers uit.

Zie ik je bij de volgende vrijdagmiddagborrel? www.ravi-statenkwartier.nl

#Wijn #Wine #Wijnbar #Ravi #Statenkwartier #DenHaag

39 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived