• Vivian

GOING NUTS – PISTACHE CAFÉ


Foodies Have Arrived on tour! Dit keer weer in het vertrouwde en altijd gezellige Den Haag. Op de hoek van de Prinsestraat, schuin tegenover de Paleistuinen, zit Pistache Café. Telkens als ik er langs fiets, valt mijn oog op het gezellige, moderne pistache groene interieur. Maar die menukaart had ik tot voor kort nog steeds niet van dichtbij bewonderd.

Op zaterdag vind ik het vaak gezellig om met vrienden te lunchen, dus toen we een lunch in het Haagse hadden gepland, was de keuze vrij snel gemaakt. Om half een spreken we af bij Pistache Café en even ben ik bang dat we geen plek hebben. Meestal zit het er zo vol als ik langsfiets, maar vandaag hebben we geluk. We zijn een van de eersten en we kiezen een tafeltje achterin de zaak.

Pistache Café heeft als missie om jou te laten genieten van gezonde, smaakvolle, biologische en verse producten. Of je nou van team happy of team healthy bent, voor iedereen staat er iets lekkers op de kaart.

Wij beginnen met een heerlijke kop verse gemberthee. En ik moet zeggen dat de gember hier duidelijk aanwezig is. We krijgen een groot glas met heel veel stukjes verse gember en een amaretto koekje on the side. Lekker! Ons oog valt op de menukaart, maar het is lastig om een keuze te maken. Er staat ook zoveel lekkers op de kaart. Denk aan heerlijke chokokoswafels, granola met griekse yoghurt en vers fruit, een clubsandwich, een sandwich met geitenkaas en biet, een salade met zalm en citroen-dille dressing of een spicy tuna panini. Ook hebben ze heerlijke sapjes en smoothies en is er ook gedacht aan de vegans. Cappucino met amandel- of sojamelk… No problemo!

Uiteindelijk kiezen wij voor Less is more: een sandwich met avocado, een zachtgekookt eitje en bieslookdressing en Het verhaal van de Bagel en de Zalm: een bagel met pistache-roomkaas, zalm, rucola en nootjes. Het eitje is perfect gekookt en de pistache-roomkaas is super lekker.

We nemen nog een kop thee en kletsen nog even verder. Ondertussen vult Pistache Café zich met meer mensen en zien we de meest lekkere dingen voorbij komen. Aan het eind van de middag kun je hier ook terecht voor een glas wijn of een lekkere gin tonic met een kleine snack. Die gerookte amandelen en dat kaasplankje houden we tegoed voor een volgende keer, maar dit is zeker een lekkere plek om je zaterdagmiddag door te brengen. De service is goed en het is er altijd gezellig. Dus staat er binnenkort een dagje Den Haag op de planning, of wil je gewoon even bijkletsen met vrienden? Dan weet je waar je moet zijn. Wij zijn fan! www.pistachecafe.nl

#CaféPistache #DenHaag #TheHague #Prinsenstraat #Hofkwartier

25 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived