• Marjolein & Vivian

WE WISH YOU A HAPPY NEW YEAR


Wauw! Wat een jaar was het. Op donderdag 10 augustus 2017 ging ons blog Foodies Have Arrived live en wat zijn wij trots. Niet alleen op onze prachtige website, maar ook op alle leuke ondernemers die we hebben mogen ontmoeten en natuurlijk op onze lezers. Jullie zorgen ervoor dat het schrijven van een nieuw artikel altijd een feestje is.

Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor een heel mooi 2017! Foodies Have Arrived wenst jullie heel veel liefde, geluk, gezondheid en fantastische avonturen voor 2018. Dat al jullie dromen mogen uitkomen.

Leave a little sparkle wherever you go!

Wow! What a year it was. On Thursday 10 August 2017, our blog Foodies Have Arrived went live and we are so proud. We are not only proud of our beautiful website, but also of all the amazing and inspiring entrepreneurs we met and of course of you, our readers. It is always fun to write new articles for you.

We would like to thank you all for a beautiful 2017! Foodies Have Arrived wishes you lots of love, happiness, health and amazing adventures for 2018. That all your dreams may come true.

Leave a little sparkle wherever you go!

#HappyNewYear #2018 #Wish

33 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived