• Vivian

3 X SHAKE IT BABY SMOOTHIES


We kunnen allemaal wel een gezonde smoothie gebruiken na afgelopen week. Ik neem aan dat je de afgelopen dagen namelijk niet braaf aan een glas water en groene salade hebt gezeten. Hopelijk heb je genoten van een heerlijk kerstdiner, inclusief voor-, hoofd- en nagerecht. Om het nog maar niet te hebben over die heerlijke oliebollen, appelbeignets en die Champagnekurk die misschien iets vaker heeft geplopt in de afgelopen dagen.

Tijd om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen en weer een beetje in balans te komen met deze drie lekkere smoothies. Je kunt een lekker groot glas voor jezelf maken, of hem delen met een lieve vriend of vriendin. Vul je blender met deze ingrediënten (laat het diepvriesfruit eerst wel een beetje ontdooien) en begin het nieuwe jaar goed. Are you in?

O Happy Day

- 1 banaan

- 2 el havermout

- 1 handje zomerfruit (diepvries AH).

- 100 ml ongezoete amandelmelk (die van Zonnatura is mijn favoriet)

- 125 ml verse sinaasappelsap

Popye's Boost

- 1 banaan

- 100 gram spinazie

- Klein stukje gember

- 1 tl kaneel

- 150 ml magere yoghurt

- Scheutje water

Sparkling Pink

- 1 banaan

- 100 gram rode bietjes (gekookt)

- 100 gram spinazie

- halve avocado

- 1 tl lijnzaad

- 2 handjes zomerfruit (diepvries AH)

- 250 ml ongezoete amandelmelk

Note: Smoothies maak ik altijd op gevoel. Soms wil ik hem iets zoeter, dan voeg ik meer fruit toe. Of ik kijk of ik nog verse gember of kurkuma in huis heb. Altijd lekker. Als je smoothie nog vrij dik is, dan voeg je gewoon meer amandelmelk, yoghurt of een scheutje water toe. Easy right?

#2018 #HappyNewYear #Smoothies

28 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived