• Vivian

BLIJ EI - TONY'S CHOCOLONELY PRESENTEERT PAASREEP


Holy chocolonely. Het is weer zover. Pak die twee violen en een trommel en een fluit er maar bij en zingen maar: ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want Tony's presenteert de paasreep en dat vieren wij.

Toen ik eind januari het nieuws voorbij zag komen, wist ik niet hoe snel ik een sprint moet trekken naar de welbekende Tony's verkooppunten. Zoals je misschien wel weet behoort Tony's tot een van onze favorieten. Alle smaken hebben we al voorbij zien komen en er verdwijnt regelmatig een reep in onze buik. De favoriet van Marjolein is Melk, Karamel, Zeezout en ik ben helemaal gek op Tony’s Melk, Popcorn, Discodip. Maar nu komt Tony's met een paasreep en je begrijpt, ik kon natuurlijk niet nog 54 dagen wachten. Helaas was er geen paasreep te bekennen bij de Tony's verkooppunten, dus ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Totdat ik niets vermoedend door de Appie liep voor mijn wekelijkse boodschappen. Ik had even een klein hallelujah momentje, want die paasreep sprong nog net niet uit zichzelf mijn mandje in. Het kuiken zat nog in het ei, vandaar.

Dit jaar komt Tony's dus met wat nieuws. In plaats van een kerstboom, stopt Tony's nu een paasei in zijn nieuwste reep. De smaakcombinatie van melk 32%, meringue en citroen past natuurlijk perfect bij Pasen. Dus breek het ei uit de reep en laat dat kuiken maar tevoorschijn komen. Succes tijdens de Paasbrunch gegarandeerd.

De smaakmakers van Tony's hebben met deze reep een van mijn favorieten van de troon gestoten. De paasreep heeft een lekkere crunch en bite. De smaken zijn mooi en verfijnd, niet te zoet, met een lekker zuurtje en heerlijke stukjes meringue (van vrije uitloopeieren natuurlijk). Voor mij dit jaar geen paaseitjes, behalve die van Tony's dan. Doe mij maar maar dit heerlijke paasei met meringue en citroen. Je moet wel even goed zoeken (heel toepasselijk, haha), want deze reep is op veel plaatsen al uitverkocht.

Meer Tony's?

Wil jij meer weten over Tony's Chocolonely en Tony's route naar 100% slaafvrije chocolade? Neem dan een kijken op hun website. Hier kun je meer informatie vinden en kijken hoe jij kunt bijdragen aan hun missie: 100% slaafvrij de norm in chocolade.

#Review #TonysChocolonely #Chocolade

28 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived