• Marjolein

FOOD TALK - WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS


Jemig, dat klinkt veelbelovend...Mall of the Netherlands. Dat is het ook zeker en dat kan ik bevestigen uit eerdere ervaringen. Al vele jaren kom ik namelijk in winkelcentrum Westfield in London. Westfield staat garant voor een geweldige shop ervaring waar niet alleen goede winkels centraal staan maar waar je ook naar de bios kan en niet onbelangrijk je foodie hart op kan halen. Ideaal als je niet de hele stad door wil en niet in de mega rijen wilt staan op Oxford en Regent street. Ik ben dan ook super blij dat er een Westfield in mijn eigen gemeente Leidschendam-Voorburg komt!

Westfield is nog druk bezig met de gigantische verbouwing van het huidige Leidsenhage dat in 2020 helemaal klaar moet zijn. Gelukkig hebben zij al een concept gelanceerd: Fresh! Foodmarket. In deze foodmarket doe je de dagelijkse boodschappen in een geweldige omgeving. De plek waar je vanzelf inspiratie krijgt voor het avondeten of een speciaal etentje. Er zit een slager, bakker en een geweldige groenteboer die al jaren in het winkelcentrum zit. De viswinkel Henk Kraan, geweldige noten van de Nootzaak, heerlijke kruiden bij Spices of Marrakech en een heuse Asian market. Niet te vergeten: de geweldige winkel van Robert van Beckhoven met prachtig brood en gebak waar je echt je vingers bij opeet. Zo blij dat ik niet meer naar Brabant hoef te rijden voor de beste worstenbroodjes en geweldig zuurdesembrood. Als je trouwens nog zin hebt in een caloriebom...neem dan zeker de met Zwitserse room gevulde bolus!

Deze proefde ik tijdens een speciale middag waar ik samen met andere pers en bloggers was uitgenodigd om bij de twintig verschillende ondernemers te komen proeven. Want naast je inkopen doen hier, kan je hier ook terecht voor een lunch of snack. Zo kan je bij Jabugo heerlijke Spaanse ham en kaas eten. Bij Henk Kraan bakken ze verse vis maar kan je ook een oestertje (of twee) eten.

Bij Victor Russo (bekend van de osteria in Leiden) kan je genieten van heerlijke Italiaanse delicatessen. Wij aten er drie soorten carpaccio en ei met truffel. Binnenkort opent er ook nog een Anne & Max.

Onze uitsmijter die dag was een ijsje bij Pavarotti Dolce. Hier kan je als je een mega zoete craving hebt geweldig terecht voor een mega Freakshake. Je weet wel zo'n mega instagrammable caloriebom met snoepjes, koekjes en zelfs hele donuts. Gelukkig was deze freakshake nep.

Naast de dagelijkse boodschappen en de mogelijkheid om een hapje te eten, worden er regelmatig workshops en kook events gegeven. Wat dacht je van Pasen met Rudolph van Veen of een drie-gangen menu koken met Miljuschka?

Ofwel Fresh! is echt een must-visit voor elke foodie. En wanneer de rest van het winkelcentrum in 2020 klaar is, kan je hier tijdens het shoppen ook nog terecht in het foodcourt dan wordt gecreëerd. Een echte dan ook terecht voor een all-day experience: shoppen - eten - boodschappen - bios.

Kijk voor het hele overzicht van ondernemers op de website van Leidsenhage vernieuwt.

#Leidsenhage #Mall #DenHaag #Westfield

79 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived