• Vivian

LEKKER VOOR DE KERSTDAGEN - TISANE DE NOËL


Als Marion van den Blik je influistert dat Betjeman & Barton net een nieuwe kerstthee heeft ontwikkeld, dan wil je dat natuurlijk proberen. En als ze dit dan ook nog samen hebben gedaan met het hele team van de kerstman, dan ben je toch helemaal verkocht?!

Nu moet je weten dat Marjolein en ik een groot fan zijn van de heerlijke theesoorten van Betjeman & Barton. Maar ondanks dat we vaak in zijn voor iets nieuws, zijn wij toch erg trouw aan onze favoriete thee (Les Invités darling, for sure).

Echter hebben wij vernomen dat de vrouw van de kerstman helemaal dol is op deze nieuwe kerstthee. Dus dat vraagt natuurlijk om onderzoek. En bovendien kun je best een kop thee gebruiken om even lekker te ontspannen tijdens de feestdagen. Helemaal als je de bodem van die fles wijn iets te vaak van dichtbij hebt bekeken. Just saying!

Tisane de Noël is heen heerlijke kruidenthee, speciaal voor de kerst. Een geurige melange van verveine, rozenbottel, kaneel, amandel en gember brengt je helemaal in de kerststemming. Bijkomend voordeel: verveine brengt de maag tot rust. Erg fijn na dat heerlijke kerstdiner met lekkere hapjes en wijn. Met deze heerlijke kruidenthee kun je even genieten en tegelijkertijd extra goed voor jezelf zorgen.

Marion van den Blik deelde met ons ook de 6 gouden regels voor thee:

1. Gebruik twee theepotten. Je hebt vast nog wel een leuke kersteditie staan.

2. Verwarm beide theepotten voor.

3. Gebruik 8 gram per liter thee.

4. Breng vers (het liefst gefilterd) water aan de kook en schenk de thee in een keer op.

5. Laat de Tisane de Noël 6 minuten trekken.

6. Schenk de thee via een theezeefje over in de andere pot. Ho, ho, ho. Tijd om te genieten.

Je weet ondertussen dus wel waar je Marjolein en mij heel gelukkig mee maakt: thee! Tisane de Noël bevat ingrediënten waar je die ultieme kerstglow van krijgt. Geloof me, na het drinken van deze thee weet ik dat dit bestaat. Mijn lievelings dus voor de komende weken. En ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom, dan weet je waar je moet zijn. www.betjemanandbarton.nl

Marion van den Blik is de eigenaresse van Betjeman & Barton Nederland. Binnenkort staat zij in de spotlight als Fabulous Foodie. Houd Foodies Have Arrived in de gaten voor haar inspirerende verhaal.

#BetjemanBarton #DenHaag #Thee #Kerstmis #Gekregen #Cadeau

28 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived