• Vivian

YOU'RE THE PIÑA TO MY COLADA


Holy Chocolonely. Hagelwitte stranden, ligbedje onder de palmbomen, leuk tijdschrift erbij en een piña colada in mijn hand... De zomer komt er aan en met deze chocoladereep waan ik mij gelijk op een tropisch eiland.

Marjolein en ik bezochten de nieuwe Tony's Chocolonely Superstore in de Beurs van Berlage. We werden welkom geheten door team Tony's en ze lieten ons de prachtige winkel zien. Ze vertelde ons dat deze locatie heel bewust is gekozen. Amsterdam is nog steeds de grootste cacaohaven van Europa. De nieuwe superstore zit onder de handelsvloer waar rond 1900 al de eerste cacao werd verhandeld. Ook vertelden de Tony's superstars ons alles over de missie van Tonys' Chocolonely: 100% slaafvrij de norm in chocolade. Met behulp van de projectie van het productieproces vertellen ze ons meer over de misstanden in de cacao-industrie. Naast dit kijkje achter de schermen, kun je er natuurlijk heerlijk winkelen. Van de lekkerste chocolade, notitieboekjes, t-shirts, tot aan het Tony's boek, Het is echt een chocoladebeleving met als eye-catcher een mega chocomat, choc-vol heerlijke Tony's repen.

Marjolein en ik proefden verschillende smaken en ineens zaten we op een tropisch eiland. De nieuwste Tony's Chocolonely smaakt naar piña colada en wij zijn fan. De reep bestaat uit witte chocolade, knisperende kokossnippers en friszoete ananas.

Zoals je misschien wel weet behoort Tony's tot een van onze favorieten. Alle smaken hebben we al voorbij zien komen en er verdwijnt regelmatig een reep in onze buik. De favoriet van Marjolein is Melk, Karamel, Zeezout en ik ben helemaal gek op Tony’s Melk, Popcorn, Discodip. Al heb ik nu bijna een nieuwe favoriet. En dat terwijl ik normaal echt niet team wit ben. Deze heerlijke nieuwe smaak geeft me gewoon een heerlijk zomers gevoel. Het is een estafette reep, dus na de zomer maakt deze topper weer plaats voor de wintereditie. Ik zeg, sprintje trekken naar de supermarkt en hup dat strand op. Met die reep Tony's natuurlijk! Ik ben al onderweg.

En ben jij sowieso team wit, dan heb ik goed nieuws voor je. Tony's Chocolonely neemt namelijk de limited edition wit stracciatella op in het vaste assortiment. Uiteraard in een geheel nieuw jasje. Dit heeft verder geen uitleg nodig, dat begrijp je. Lig je al op het strand?

Meer Tony's?

Wil jij meer weten over Tony's Chocolonely en Tony's route naar 100% slaafvrije chocolade? Neem dan een kijkje op hun website. hier kun je meer informatie vinden en kijken hoe jij kunt bijdragen aan hun missie: 100% slaafvrij de norm in chocolade.

#TonysChocolonely #Chocolade #PiñaColada

21 keer bekeken
STAY UP TO DATE
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived