top of page
  • Vivian

EVENT - FOOD TRUCK FESTIVAL TREK DEN HAAG


Ha Bourgondiërs. Hebben jullie ze ook al? Herfstkriebels? Ook al hebben alle seizoenen hun charme, toch word ik stiekem altijd heel erg blij als de herfst weer in aantocht is. De herfst is namelijk ‘the best of both worlds’. Wat dacht je van die eerste regenbui na de zomer, de prachtige kleuren en geuren in het bos, of de eerste nachtvorst? En laat ik maar niet beginnen over die heerlijke nazomeravond, waar je onder het genot van een glas wijn en een lekker hapje, nog kan genieten van die prachtige zonsondergang.

En waar kun je nu beter genieten van een goed glas wijn, lekkere borrelplank, super burger, kleurrijke pizza of perfecte kokosmakron, dan op het Food Truck Festival Trek? Krijg ik bonuspunten als ik je dan ook nog vertel dat de leukste mobiele keukentjes ook dit jaar weer neerstrijken in het Westbroekpark in Den Haag? YES! Ik zei toch dat het wel goed zit met die herfstkriebels van jullie….

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 september tovert Food Truck Festival Trek het Westbroekpark in Den Haag weer om tot een groot openluchtrestaurant. De komende dagen kunnen bezoekers op culinaire ontdekkingsreis op het festival terrein (we like!). Dit jaar zorgt de organisatie van Trek voor de perfecte combinatie van food & drinks, theater, kleinkunst en live muziek, maar je kunt bijvoorbeeld ook plaatsnemen aan de Chef’s Table in een van de mobiele foodtrucks.

Ga jij voor vega of burgers, voor sushi of Surinaams? Kies jij een lekker speciaal biertje of neem jij een kijkje bij de wijn- en cocktailbar? Een ding is zeker… die voetjes gaan aan het eind van de avond van de vloer op de leukste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Festival TREK is gratis toegankelijk. Je betaalt alleen een eenmalige vergoeding van €2,50 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Zien wij je daar?

Voor meer informatie: www.festival-trek.nl

#Festival #FoodTruck #Trek #DenHaag #Westbroekpark #Events

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page