I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

May 10, 2019

Jemig, dat klinkt veelbelovend...Mall of the Netherlands. Dat is het ook zeker en dat kan ik bevestigen uit eerdere ervaringen. Al vele jaren kom ik namelijk in winkelcentrum Westfield in London. Westfield staat garant voor een geweldige shop ervaring waar niet alleen...

August 10, 2018

It's time to celebrate!! Not only because HEMA just launched their drip cakes but especially because they are the perfect cake for a party. You can make a big and festive impression with this one. 

Two flavours, three sizes

HEMA has launched two different dripcakes: the...

July 3, 2018

When Foodies Have Arrived got invited to the Grand Blogger Diner we did a big wooohooo and a small dance! It's such an honor to get invited by this event by Mr Goodiebag. This year it took place at the prestigious Amstel Hotel in Amsterdam. 

It kind of felt like a girls...

May 25, 2018

Na een heerlijke meivakantie in la douce France vol croissants, côte de boeuf, baguettes en plateaux fruits de mer, is het tijd om het roer om te gooien. Geïnspireerd door het boek De Microbioom Oplossing van Robynne Chutkan, zijn we vooral op zoek naar clean eating....

May 15, 2018

In de serie Fabulous Foodies staan Foodies die wij geweldig vinden centraal. We interviewen ondernemers met een idee, met een droom en met een grote passie voor eten, reizen en genieten.

Deze keer staat Marieken van papabubble centraal.   

Naam: Marieken

Na...

May 8, 2018

Holy Chocolonely. Hagelwitte stranden, ligbedje onder de palmbomen, leuk tijdschrift erbij en een piña colada in mijn hand... De zomer komt er aan en met deze chocoladereep waan ik mij gelijk op een tropisch eiland.

Marjolein en ik bezochten de nieuw...

March 30, 2018

Als echte Foodies gaan wij uiteraard op zoek naar nieuwe producten. Deze week waren we uitgenodigd door Mr Goodiebag om te proeven van nieuwe producten en smaken. Ga met ons mee op ontdekkingsreis. 

Le Creuset

Waar Le Creuset tientallen jaren geleden vooral bekend was va...

February 16, 2018

Omdat veel mensen weten dat ik een echte foodie ben, krijg ik vaak de vraag: "Viv, waar moet ik eten vanavond?" Ik kan je vertellen, die lijst met hotspots in mijn telefoon groeit hard. Soms krijg ik een tip, maar vaak ga ik lekker zelf op foodie avontuur. En sommige a...

February 9, 2018

Hebben jullie al de heerlijke en vrolijke geitenkaasjes van Zoë & Zazu gezien bij Albert Heijn? Deze driehoekige kaasjes zijn gemaakt van biologische geitenmelk en te herkennen aan hun vrolijke verpakking. Deze verpakking is ook nog eens super doordacht want je kan zel...

February 6, 2018

Holy chocolonely. Het is weer zover. Pak die twee violen en een trommel en een fluit er maar bij en zingen maar: ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want Tony's presenteert de paasreep en dat vieren wij.

Toen ik eind januari het nieuws voorbij zag komen, wist ik niet hoe sn...

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FOODIES HAVE ARRIVED

foodieshavearrived@gmail.com 

Privacyverklaring

Copyright 2018 - Foodies Have Arrived