top of page
  • Vivian

UN CROISSANT S’IL VOUS PLAIT – PHILIPPE GALERNE


Parijs is prachtig; een mooie wandeling langs de Seine, een bezoek aan het Louvre, op de foto voor de Eifeltoren, of een lekker ontbijt bij een heerlijke Boulanger. Geloof me, voor een goede Franse croissant of voor subliem lekkere baguettes pakken wij graag de Thalys richting het zuiden.

Maar goed nieuws! Je hoeft niet altijd de Franse hoofdstad op te zoeken om te genieten van een lekker Frans ontbijtje. Sta op zondag vroeg op, want om 8 uur staat er al een lange rij voor de Franse Patisserie Philippe Galerne op de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Hier kun je terecht voor de allerlekkerste croissants, brioches, chaussons aux pommes, baguettes, zoals de Campaillettes en de Epis (tarwe vorm), tartes au citron, madeleines, macarons en de meest sublieme taarten en éclairs (karamel – zeezout anyone).

Bij Philippe Galerne vind je ambachtelijke, traditioneel Franse en kwalitatief hoogwaardige lekkernijen. Alle taarten en broden worden vers gebakken in de open keuken achter in de winkel. Er wordt gebruik gemaakt van veelal biologische seizoensgebonden ingrediënten zonder geur- en smaakstoffen. Ga op culinaire ontdekkingsreis en zoek een lekkere éclair uit voor bij de koffie, een macaron voor bij de thee of een heerlijke baguette voor bij de Franse kaas.

Oh, en had ik al gezegd dat ze hier echt de allerlekkerste tarte au citron hebben? Zie ik je zondag om 8 uur? Dan kun je gelijk alle ingrediënten kopen voor het perfecte Franse ontbijt. Un croissant s’il vous plait! www.philippegalerne.nl

#Patisserie #PhilippeGalerne #DenHaag #TheHague #Statenkwartier

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page