top of page
  • Vivian

DE LEUKSTE KERSTMARKTEN


Heb jij nog meer inspiratie nodig voor je kerstdiner, of de perfect gedekte tafel? Of wil je in de kerstvakantie genieten van een lekker glaasje glühwein of warme chocolademelk en de ultieme kerstsfeer proeven? Wij hebben de leukste kerstmarkten voor jullie op een rij gezet.

Royal Christmas Fair Den Haag

Op het Lange Voorhout in Den Haag vindt van 15 tot en met 24 december de vierde editie van de Royal Christmas Fair plaats. Tijdens deze feestelijke en sfeervolle kerstmarkt geniet je van allerlei leuke kraampjes, vele lichtjes, lekkere hapjes, warme glühwein en een diverse culturele programmering. Ook aan de kinderen is gedacht. Tijdens de kinderkerstmarkt kunnen kinderen hun eigen kerstbal of kerstkaart versieren, zich laten schminken of een breakdance workshop volgen. Dagelijks geopend van 12 tot 21 uur (op 24 december tot 19 uur). www.royalchristmasfair.nl

Kerstopenstelling Kasteel Middachten – De Steeg

Ga jij voor landelijk, romantisch en intiem, dan kun je dit jaar volledig in kerstsferen komen tijdens de kerstopenstelling van Kasteel Middachten. Doe je laatste kerstinkopen, neem deel aan de lichtjeswandeling en geniet van heerlijke glühwein en gepofte kastanjes. Daarnaast kun je ook een prachtige tour doen door het kasteel. Geniet van mooi versierde kerstbomen en schuif na de tour aan voor warme chocolademelk in het onderhuis van het kasteel. Tip: Ze verkopen op de kerstmarkt vaak de lekkerste producten, waaronder: heerlijke cakes, kerstkoekjes en fazant paté. Alleen dit weekend nog geopend tussen 12 en 20 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij het Kasteel. www.middachten.nl

De Amsterdamse Winterparade

Wil jij het groter aanpakken dit jaar? Geniet in de kerstvakantie van de Amsterdamse Winterparade in de RAI. Neem plaats in het reuzenrad voor een prachtig uitzicht over de stad, geniet van lekkere winterse kost in een van de pop-up restaurants, of loop over de kerstmarkt en rooster marshmallows. Er is ook een schaatsbaan, dus haal je schaatsen maar vast uit het vet. Na een rondje op de baan, kun je heerlijk opwarmen in de Winter Wellness. En ‘s avonds kun je in The Beer Village met je voetjes van de vloer met de beste DJ’s en live muziek. Tickets zijn verkrijgbaar via de website. www.winterparade.amsterdam.nl

Kerstmarkt Maastricht

Magisch Maastricht! Ook dit jaar staat het Vrijthof in Maastricht weer vol met de leukste kraampjes waar je terecht kunt voor oliebollen, glühwein, kerstcadeautjes of de leukste winterse items. Daarnaast kun je een rondje mee in het reuzenrad, of schaatsen op de schaatsbaan van 1000M2. Heb je alle kraampjes op het Vrijthof gezien? Loop dan het gezellige centrum in om lekker verder te winkelen, of schuif aan voor een lekker diner bij een van de leuke restaurants. Geniet van de sfeer, de prachtige lichtjes en de gezelligheid in Magisch Maastricht. Van 1 december tot 1 januari 2018. www.kerstmarktinmaastricht.nl

Knus Festival - Utrecht

De Utrechtse binnenstad is altijd gezellig, maar in het weekend van 16 en 17 december beland je in winters paradijs. Bezoek een van de kerstmarkten (Zelfgemaakte Markt, DeStreekmarkt, Swan Market), struin langs de kraampjes, zweef een rondje in de zweefmolen, of geniet van muziek, theater en literatuur in een van de gezellige straten van Utrecht. Opwarmen doe je met warme chocolademelk bij een kampvuur. www.knusutrecht.nl

Haal die foute kersttrui maar uit de kast, zoek jouw favoriete kerstmarkt uit en haal de kerstsfeer in huis. 8 days and counting…

#Kerstmarkt #Kerstmis #Markten #December

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page