top of page
  • Marjolein

DE LEUKSTE BLOGS OVER PARIJS


Tijdens mijn uitgebreide voorbereiding op mijn trip naar Parijs, struin ik heel graag verschillende blogs af. Zo maakte ik al een lijstje van websites die je gezien moet hebben voordat je naar Parijs gaat. Deze keer is het een lijstje van Nederlandse bloggers die iets over Parijs hebben geschreven. Omdat het zo leuk is om te lezen waar mijn 'collega' bloggers naar toe gaan. Er komen zeker een paar van hun hotspots op mijn lijstje.

The Salad Junkie heeft een paar leuke gezonde ontbijt hotspots op haar blog staan. Ik ben heel benieuwd naar Buvette.

Born on a Plane vind ik erg leuk omdat zij niet de standaard plekken in de stad opzoekt. Aangezien ik al vele malen in Parijs ben geweest, staat de Eiffeltoren of de Arc de Triomphe al lang niet meer op mijn lijstje. Bekijk zeker haar geweldige alternatief voor de Eiffeltoren, de buitenwijk Belleville en de leukste plekken in de Marais.

De vriend van Merel woont in Parijs en daarom is zij er vaak te vinden. Ze deelt de plekjes die bezoekt in haar blogs. Bijvoorbeeld haar favoriete burger restaurant of het meeste kleurrijke straatje van Parijs: Rue Cremieux.

Anne Travel Foodie is een site die ik sowieso graag bezoek omdat zij ook veel hotspots en recepten deelt. In haar artikel over Parijs, deelt ze haar gezonde food hotspots. Super leuk!

Darina Nykl is gek op Parijs en deelt haar gedachten over deze stad op haar blog. Lees zeker haar artikel over de Parijse bouquenistes (boekhandelaren).

Bij Moms at Work gaan ze een keer een weekend zonder kinderen weg. Heerlijk naar Parijs. Vooral het diner op de Eiffeltoren lijkt me echt geweldig.

Foodquotes is een super leuke website. Simone deelt haar leuke lunch hotspot in Parijs La Creme de Paris.

Grace van GoGracy deelt de 10 plekken in Parijs die je gezien moet hebben. Niet voor de doorgewinterde Parijs gangers, maar zeker leuk!

Ivonne van MyFootprints schreef een artikel over haar favoriete plekken in Parijs. Ook voor mij geldt dat ik La Promenade Plantée een geweldige plek vind in deze fijne stad.

Zoek je nog tips voor Parijs met kinderen? Kijk dan zeker even op deze blogs :

KidsErOpUit

Gezin op Reis

En uiteraard mag mijn eigen blog met de top 10 culinaire hotspots niet vergeten worden.

#Parijs #Bloggers

781 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page