top of page
  • Vivian

HEALTHY HOTSPOT - SAPLAB SLOWJUICE DEN HAAG


Na een uurtje losgaan in de gym, fietste ik op weg naar huis even langs Saplab Slowjuice. Een super schattig winkeltje op de Denneweg in Den Haag, waar je je helemaal te buiten kan gaan aan een ‘body boosting slowjuice’, heerlijke smoothies voor je dagelijkse dosis groenten & fruit, een goede kop koffie of een gezond ontbijtje.

Saplab Slowjuice is opgericht door de zusjes Elise en Caroline. Vol enthousiasme maken zij sinds 2016 elke dag de lekkerste verse en pure producten. Je kunt natuurlijk een lekkere smoothie meenemen naar huis, maar binnen kun je ook even aan de bar genieten van een kop koffie met een overheerlijke banana bread muffin.

Naast een gembershot, nam ik ook twee gezonde slowjuices mee naar huis. De Easy Beet met rode biet, citroen, groene appel en gember vond ik goed te doen, maar de Green Team met selderij, wortel, spinazie, groene appel, komkommer en spirulina vond ik wel even pittig. Ondanks dat ik echt dol ben op groente, was dit flesje voor mij wel even een uitdaging. Toch merkte ik dat deze groente boost (per flesje ongeveer 300 gram) me na een weekend vol met feestjes en gezelligheid wel even goed heft gedaan. Ondanks een kleine waarschuwing voor de gembershot (pure gember is heel scherp), vond ik het fantastisch. Elise en Caroline raden aan om een gembershot voor je ontbijt te nemen, als een goede kick-start van de dag. Altijd handig als je na een gym sessie nog een drukke dag op het programma hebt.

Een gembershot kun je natuurlijk ook zelf maken met bijvoorbeeld gember, citroen en groene appel. Alleen is het dan wel handig als je een slowjuicer in huis hebt. Je kunt natuurlijk ook gewoon even naar Saplab fietsen. Dan kun je gelijk die lekkere acaibowl als ontbijtje scoren!

Saplab is 6 dagen per week geopend: Maandag – vrijdag van 08:00-17:00 en zaterdag van 10:00-17:00.

Saplab Slowjuice

Denneweg 8

2514 CG Den Haag

Oh, en had ik al gezegd dat hun Instagram een kleurrijke presentatie is van gezonde smoothies, slowjuices en heerlijke ontbijtjes?

#HappyHealthy #DenHaag #Smoothies

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page